Şoke eden gelişme! Kamerun Milli Takımı’nda 30 futbolcudan 21’i men edildi - Güncel ve Son Dakika HaberleriGüncel ve Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 10:26

Şoke eden gelişme! Kamerun Milli Takımı’nda 30 futbolcudan 21’i men edildi

Şoke eden gelişme! Kamerun Milli Takımı’nda 30 futbolcudan 21’i men edildi
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 2:09

35 Okunma



Kamerun futbolu yaş sahtekarlığıyla gündemde. Afrika basınında yer alan haberlere göre, U17 Kamerun Milli Takımı futbolcularının birçoğu yaşını küçük gösterdiği için kadrodan men edildi.


Sport News Africa’nın haberine göre, bir sonraki Afrika Kupası’na katılma hakkı kazanan Kamerun U17 takımına yapılan testlerde skandal ortaya çıktı.


30 futbolcunun 21’i diskalifiye edilirken federasyon kadrodan çıkarılan oyuncuların yerine dahil edilecek isimleri kamuoyuyla paylaşmadı.


Kamerun Futbol Federasyonu Başkanı Samuel Eto’o göreve geldikten sonra yaş sahtekarlığına karşı büyük bir mücadele başlatmıştı. 17 Haziran’da 44 futbolcunun yaş sahtekarlığı yaptığı ortaya çıkarılmıştı.





FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.