Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinde Şampiyonlar Ligi maddesi! - Güncel ve Son Dakika HaberleriGüncel ve Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 02:33

Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinde Şampiyonlar Ligi maddesi!

Cristiano Ronaldo’nun sözleşmesinde Şampiyonlar Ligi maddesi!
Son Güncelleme :

05 Ocak 2023 - 2:09

62 Okunma



Manchester United’da istenmeyen adam ilan edildikten sonra kontratı feshedilen Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan temsilcisi Al Nassr’la anlaşmaya varmıştı.


İspanyol gazetesi Marca’da yer alan habere göre, Ronaldo’nun Al Nassr’la yapılan sözleşmesine özel bir madde eklendi.


Bu maddeye göre Ronaldo, Premier Lig ekbi Newcastle United’ın Şampiyonlar Ligi vizesi alması durumunda gelecek yıl İngiliz ekibine kiralık olarak transfer olabilecek.


Ronaldo’nun futbola veda etmeden önce son bir kez daha Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istediği ve bu nedenle sözleşmesine bu özel maddenin eklendiği öğrenildi.


Ronaldo ile anlaşan Al Nassr, Portekizli yıldıza 3 Ocak Salı günü imza töreni düzenleneceğini açıklamıştı.


AL NASSR VE NEWCASTLE UNITED’IN SAHİBİ AYNI


Al Nassr ve Newcastle United kulüpleri Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’na ait.


Premier Lig’de bu sezon iyi bir performans sergileyen ve zirveyi zorlayan Newcastle United, şu anda ligde 3. sırada yer alıyor.


Al Nassr ise 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası 26 puanla Suudi Arabistan Pro Lig’de lider durumunda.





FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.