Ünlü Astrolog Kassandra Verdiği Tarih - Güncel ve Son Dakika HaberleriGüncel ve Son Dakika Haberleri

7 Eylül 2024 - 23:39

Ünlü Astrolog Kassandra Verdiği Tarih

Ünlü Astrolog Kassandra Verdiği Tarih
Son Güncelleme :

10 Şubat 2023 - 13:54

3.806 Okunma

 

Ünlü Astrolog Kassandra 3 Tarih Açıkladı Ünlü Astrolog Kassandra Çok k-ötü şeyler olacak diyerek 3 tarih verdi. Ünlü astrolog Kassandra. “Rusya Ukrayna S-avaşı’nın başladığı an Ay, Anteres yıldızıyla kavuştu. Satürn Mars kavuşumu kesinleşiyor, gerginlik doruk yapabilir” dedi. Ünlü Astrolog Kassandra 3 Tarih Vermişti 1 gerçekleştı diyerek diğer ıkısınıde açıkladı..

Dediklerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra Rusya Ukrayna S-avaşı amacıyla istihareye yattı. Hem küresine baktı. Hem de yıldızları mercek altına aldı.

Rusya Ukrayna S-avaşı’nın başladığı an gökyüzünde Ay, Anteres yıldızıyla kavuştu. Anteres askeri hareketlilik, s-avaş, s-aldırı, manasına gelmektedir. Gaddarlık, dünya hırsı ve a-cımasızlık da etkilerindendir.
Rusya haritasında ise Satürn 5 derece Kova burcunda yer alıyor. 6 Mart’ta Mars’ın Kova burcuna geçmesi ile birlikte bu tesirler daha da büyüyebilir. Çoğunlukla 13 Mart’ta ise Satürn Mars kavuşumu netleşiyor, gerginlik zirve yapılabilir. 11 Mayıs itibari ile Jüpiter’in de Koç burcuna geçmesiyle beraber, dünyada önderlerin ani streslerine şahit olabiliriz.30 EKİM’İ NOT ALIN

Çoğunlukla 30 Ekim’de başlayacak olan Mars Retro’su dünyada çok ciddi k-rizleri, siyasi uyuşmazlıkları, ça-tışmaları ve s-avaşları te-tikleyecek gibi gözüküyor. Mars m-ücadele, ş-iddet ve te-rör ile ilgilidir.

30 Ekim 2022-12 Ocak Ayı Ayı 2023 arasında İkizler burcunda olacak astrolog Kassandrasunda, siber s-aldırılar, hava sa-ldırıları, tesirleşim ağlarının sınırlandırılabileceği zamanlar olabileceğine gösteriyor.

S-AVAŞTA TÜM ÜLKELER KAYBEDERS-avaş’ta hem Rusya hem Ukrayna hem de çoğu ülke kaybedecek. Enflasyon artık yaşam pahalığı zirve yapacak. Gıda fiyatları akaryakıt fiyatlarıyla yarışır hale ileriki.

Onun amacıyla bir an evvelce barış gelmesi lüzumiyor. Ama ben s-avaş 1-2 gün amacıylade biter diyenler kadar iyimser değilim. İki önderde de geri ismim atacak ya da alttan alacak bir karakter sergilemiyor. Bu nedenden her 2 ülkeden de çok insan yaşamını yitirecektir.