SON DAKİKA: İş insanı Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti! - Güncel ve Son Dakika HaberleriGüncel ve Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 09:07

SON DAKİKA: İş insanı Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti!

SON DAKİKA: İş insanı Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti!
Son Güncelleme :

02 Ocak 2023 - 19:13

56 Okunma

Altınyıldız’ın kurucuları arasında yer alan Kerim Kerimol 30 Aralık 2022 tarihinde vefat etti. 95 yaşında hayata gözlerini yuman Kerim Kerimol için Osman Boyner gazete ilanı yayımladı. İlanda “Gençlik yıllarımdan beri en yakın kader arkadaşım, Altınyıldız ve Beymen’in kuruluşunca el ele birlikte yürüdüğüm, sonsuz güven duyduğum Altın kalpli vizyoner iş arkadaşım Türk tekstil ve perakende sektörünün duayeni, can dostum, kardeşim sevgili Kerim Kerimol’u kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Hepimizin başı sağ olsun, mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın” mesajını paylaştı.

class=”medyanet-inline-adv”>

Kerimol için Boyner Ailesi, Altınyıldız ve Boyner Grup da ilan verdi.

CENAZE  BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Kerimol’un cenazesi 2 Ocak 2023 tarihinde Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip Edirnekapı Şehitliği Aile Mezarlığı’na defnedilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRMemur ve emeklinin zam oranı netleşiyor!Haberi Görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRKiracılara hesap oyunuHaberi Görüntüle

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN